Home Achterhoek Zesde en zevende seizoen Feukkink in Warnsveld

Zesde en zevende seizoen Feukkink in Warnsveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van Warnsveldse Boys werd bekend dat hoofdtrainer Michel Feukkink zijn contract met de derdeklasser heeft verlengd tot de zomer van 2026. Twee extra seizoenen voor de hoofdtrainer dus, die nu al aan zijn vijfde seizoen op Sportpark Het Braamveld in Warnsveld bezig is. Met de verlenging tot 2026 kiezen club en trainer voor continuïteit als middel om de ambitie om minimaal een stabiele derdeklasser waar te maken.

Na het bizarre vorige seizoen waarin Warnsveldse Boys lang in degradatiegevaar verkeerde en uiteindelijk als periodekampioen nog voor promotie naar de tweede klasse speelde, staat Warnsveldse Boys dit seizoen met achttien punten na elf wedstrijden aan de bovenkant van de middenmoot in de derde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |