App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainerscarrousel geeft degradatiestrijd in 4C extra dimensie

Trainerscarrousel geeft degradatiestrijd in 4C extra dimensie

District Oost, zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Opmerkelijke ontwikkelingen in de onderste regionen van de vierde klasse C. Bij drie van de zes zondagclubs aan de onderkant van de ranglijst staat volgend seizoen een nieuwe trainer aan het roer die momenteel nog werkzaam is bij een directe concurrent.

Stand onderin 4C:
8. Ulftse Boys 8.10 (-3)
9. Groessen 10.10 (-5)
10. Basteom 10.10 (-6)
11. Rijnland 10.8 (-8)
12. GWVV 10.8 (-19)
13. Sprinkhanen 9.7 (-15)

Begin december werd bekend dat André Evers na dit seizoen vertrekt bij SV Basteom, vlak voor kerst werd duidelijk dat Evers volgend seizoen trainer van concurrent Sprinkhanen is. Bij de club uit Nieuw-Dijk wordt Evers de opvolger van Ico Bod die volgend seizoen de nieuwe trainer is van Sportclub Groessen. Bovendien vertrekt trainer Wilco Geerts aan het einde van het seizoen bij Ulftse Boys om volgend seizoen bij concurrent GWVV zijn trainerscarrière te vervolgen. De vacature bij Ulftse Boys is intern ingevuld door Jesse Rijntjes, bij Basteom wordt Menno Brummelman (nu Voorst) de nieuwe trainer. Bij degradatiekandidaat Rijnland heeft trainer Frank Burgers deze week zijn contract verlengd.

Omdat de nummers 11 en 12 in de nacompetitie terecht komen en de nummer 13 direct degradeert, zal de opvallende trainerscarrousel in de vierde klasse C in de slotfase van de competitie zeer waarschijnlijk voor een extra element gaan zorgen.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |