Home Arnhem Scholten ook volgend seizoen trainer HAVO

Scholten ook volgend seizoen trainer HAVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Tonnie Scholten is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser HAVO. De trainer uit Millingen is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark de Notenboom in Haalderen. Ondanks dat HAVO pas zeven competitiewedstrijden heeft gespeeld, bevalt de samenwerking alle partijen goed waardoor gekozen is voor een contractverlenging tot de zomer van 2025.

Na de degradatie uit de derde klasse van vorig seizoen staat HAVO op plek zeven in de vierde klasse D met tien punten uit zeven wedstrijden. Zondag hervat HAVO de competitie al met een thuiswedstrijd tegen Victoria’25.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |