App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rick Degenaar keert terug bij zijn Lunteren

Rick Degenaar keert terug bij zijn Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Ted Walker

Rick Degenaar keert volgend seizoen terug als speler van VV Lunteren. Bij de tweedeklasser uit Lunteren is Degenaar al betrokken als hoofdsponsor en prominent onderdeel van de technische commissie, nu keert hij ook terug als beoogd doelpuntenmaker. Vorige week werd Lodewijk de Kruif aangesteld als nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen.

De 32-jarige Degenaar revalideert momenteel van een operatie aan een nieuwe binnenband van zijn knie en heeft al afscheid genomen van VVA Achterberg waar hij in 2021 begon. De makkelijk scorende Degenaar speelde in het verleden verder voor SDC Putten en SDV Barneveld en begint in de zomer van 2024 aan zijn vierde periode als speler op Sportpark De Wormshoef.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |