Home Achterhoek John Trentelman vertrekt bij NVC Netterden

John Trentelman vertrekt bij NVC Netterden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NVC Netterden moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De vijfdeklasser uit de Achterhoek geeft op de website een korte en krachtige toelichting: “Volgend seizoen stopt John Trentelman als hoofdtrainer.” De 66-jarige Trentelman is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark de Hoek. De oud-prof van Vitesse en De Graafschap was in het verleden onder meer trainer van SC Doesburg, Ratti-Socii, Angerlo Vooruit en Sportclub Eefde.

NVC Netterden staat met vijf punten uit acht wedstrijden op de elfde positie in de vijfde klasse C, alle punten werden in thuiswedstrijden behaald. Zondag 21 januari hervat NVC Netterden de competitie met een thuisduel tegen titelfavoriet Keijenburgse Boys.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |