Home Laatste Nieuws Derde seizoen Remkes bij Quick 1888

Derde seizoen Remkes bij Quick 1888

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Bram Remkes blijft volgend seizoen hoofdtrainer van het zondagteam van Quick 1888. De 44-jarige trainer uit Tiel is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark de Dennen en blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 aan de Nijmeegse formatie verbonden.

Quick 1888 was vorig seizoen lang in de race voor de gewenste promotie naar de tweede klasse, maar pas in de finale van de nacompetitie tegen Beuningse Boys ging het mis voor de Nijmeegse derdeklasser. Na een wisselvallige eerste competitiehelft, met een 6-6 gelijkspel tegen Festilent als opmerkelijke uitschieter, staat Quick 1888 door een sterke eindsprint op de derde plaats van de zuidelijke derde klasse D. De verschillen bovenin zijn bijzonder klein, alleen EGS’20 en Groesbeekse Boys staat een punt voor de roodzwarte club uit Nijmegen.

Zondag 21 januari hervat Quick 1888 de competitie met een Nijmeegse derby tegen Brakkenstein.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |