App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Burgers verlengt bij SC Rijnland

Burgers verlengt bij SC Rijnland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Frank Burgers heeft zijn contract bij SC Rijnland verlengd tot en met seizoen 2024/25. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De ‘s-Gravenwaard in Tolkamer en heeft grote schoenen te vullen. Onder Burgers voorganger Dahm werd SC Rijnland kampioen van de vijfde klasse en later periodekampioen in de vierde klasse.

Burgers was voor zijn periode bij SC Rijnland trainer van ’t Peeske en bij competitiegenoot Sprinkhanen. SC Rijnland heeft als de nummer elf van de vierde klasse C de eerste seizoenshelft afgesloten met acht punten uit tien wedstrijden. Om uit de degradatiezone te komen, zal het team van Burgers na de winterstop vaker moeten scoren. 21 januari hervat SC Rijnland de competitie met een lastige uitwedstrijd tegen koploper VV Gendringen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |