Home Arnhem Zesde jaar voor Willemsen bij SC Valburg

Zesde jaar voor Willemsen bij SC Valburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bert Willemsen is ook volgend seizoen trainer van SC Valburg. De oud-prof begon in 2019 bij de vijfdeklasser uit de Betuwe en gaat in seizoen 2024/25 dus voor zijn zesde hoofdstuk op Sportpark ’t Kasteel.

Vorig seizoen degradeerde SC Valburg als de nummer acht van de vierde klasse A naar de nieuwe kelderklasse. Dit seizoen staan de blauwhemden uit Valburg op een niet onverdienstelijke zesde positie in de vijfde klasse A met vijftien punten uit tien wedstrijden.  Op het eigen sportpark is SC Valburg al zeven competitiewedstrijden zonder nederlaag, op 1 april 2023 werd tegen Kolping-Dynamo voor het laatst op ’t Kasteel verloren (0-2).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |