Home Laatste Nieuws Vijfde seizoen Van den Hul in Hulshorst

Vijfde seizoen Van den Hul in Hulshorst

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Voetbalvereniging Hulshorst heeft het contract met hoofdtrainer William van den Hul verlengd tot de zomer van 2025, ook assistent-trainer Jan den Herder blijft in seizoen 24/25 actief op Sportpark De Eendracht. Van den Hul begon in 2020 bij Hulshorst en gaat volgend seizoen dus aan zijn vijfde seizoen bij VV Hulshorst beginnen.

Na twee achtereenvolgende degradaties is VV Hulshorst als de koploper van de vijfde klasse B de winterstop ingegaan. Het team van Van den Hul veroverde in elf wedstrijden 25 punten en houdt daarmee eerste achtervolgers GVC en De Veluwse Boys achter zich. Pas op 3 februari hervat VV Hulshorst de competitie met een thuiswedstrijd tegen Veluwse Boys.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Supporters 15 januari 2024 - 22:12

Echt

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |