Home Laatste Nieuws Van Sommeren blijft trainer in Weurt

Van Sommeren blijft trainer in Weurt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Michel van Sommeren is ook in het voetbalseizoen 2024/25 hoofdtrainer van WVW. Het bestuur van de zondagclub uit Weurt heeft in de winterstop met de technische commissie een evaluatie over de eerste seizoenshelft gehad waarna tot een contractverlenging is besloten. Van Sommeren is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van de vijfdeklasser uit Weurt.

Met negen punten uit de eerste negen wedstrijden is WVW als de nummer negen van de vijfde klasse D de winterstop ingegaan. De wedstrijden tegen RKPSC (3-4), Eendracht Arnhem (1-3) en EDS (2-1) leverden een driepunter op voor de blauwrode formatie onder de rook van Nijmegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |