Home Achterhoek Tweede seizoen Scholten in Loo

Tweede seizoen Scholten in Loo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Pim Scholten is ook volgend seizoen hoofdtrainer van sportvereniging Loo. Scholten begon dit seizoen als opvolger van Marthijne Bochoven bij de vijfdeklasser uit Loo en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend waardoor zondag op de nieuwjaarsreceptie de contractverlenging tot de zomer van 2025 werd bekend gemaakt. Ook assistent-trainer Bram Janssen, keeperstrainer Remco Bos en leider Timo de Kramer blijven volgend seizoen actief op Sportpark Immerloo.

Scholten was in het verleden onder meer trainer van De Paasberg, Eendracht Arnhem, Angerlo Vooruit, DCS, SC Westervoort en Arnhemse Boys. Loo won de laatste drie wedstrijden voor de winterstop en is als de nummer drie van de vijfde klasse D de winterstop ingegaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |