App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Groessen haalt trainer van competitiegenoot

Groessen haalt trainer van competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ico Bod is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vierdeklasser Sportclub Groessen. De 52-jarige trainer uit Nieuw-Dijk wordt op Sportpark Heggeakkers de opvolger van Marco van Eekeren die na dit seizoen met voetbalpensioen gaat. Bod is momenteel trainer van competitiegenoot Sprinkhanen en maakte begin december bekend na vier seizoenen te vertrekken. Bod is voor de tweede keer trainer bij Sprinkhanen en was verder werkzaam bij RKPSC en Angerlo Vooruit.

Voorzitter Marnix Arentsen van Groessen: ,,In totaal hebben wij zes sollicitanten gehad voor de vacature van hoofdtrainer. Samen met een delegatie van de spelersgroep hebben we gesprekken gevoerd en de keuze voor Ico Bod is unaniem. Hij heeft een geweldige staat van dienst, is bij elke club vier jaar werkzaam geweest en zal als buitenstaander fris voor de groep staan. Wij hebben gekozen voor een contract van een jaar, maar de intentie is om langer met elkaar door te gaan.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |