App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra jaar voor Grotenhuis bij SV Kilder

Extra jaar voor Grotenhuis bij SV Kilder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Edwin Grotenhuis blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Kilder. De trainer uit Wehl begon dit seizoen op Sportpark De Tol als opvolger van Marco Rou. Voorheen was Grotenhuis onder meer werkzaam bij SC Doesburg en GWVV. Sportvereniging Kilder staat met tien punten uit acht wedstrijden op de zevende plaats in de middenmoot van de vierde klasse C.

Bestuurslid Technische zaken Aloys Berendsen is duidelijk over de contractverlenging: ,,Edwin is natuurlijk pas begonnen bij Kilder en de samenwerking met zowel de spelersgroep als de technische commissie verloopt helemaal super. Wij zijn zeer tevreden over Edwin en hij gelukkig ook over de club, zodat we de samenwerking met volle overtuiging hebben verlengd tot en met het seizoen 2024/25.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |