App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Zoektocht Terschuurse Boys naar trainer succesvol afgerond

Zoektocht Terschuurse Boys naar trainer succesvol afgerond

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Terschuurse Boys heeft Marcel van de Hoop vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024/25. Bij de derdeklasser uit Terschuur wordt Van der Hoop de opvolger van Etie Jansen die Sportpark Overbeek na twee seizoenen zal verlaten. 

De 53-jarige Van der Hoop uit Ede nam in de zomer na zes seizoenen en een turbulent slot met degradatie naar de vierde klasse afscheid van Blauw Geel’55. Daarvoor was Van der Hoop drie seizoenen trainer van SDS’55 en vier seizoenen van VV Stroe. 

Met vijftien punten uit tien wedstrijden staat Terschuurse Boys op de vijfde positie in de derde klasse B, opvallend is dat de dorpsclub met tien gescoorde doelpunten de minst productieve club van de competitie is. 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |