Home Laatste Nieuws Zaterdagteam SC Woezik lang verder met succestrainer

Zaterdagteam SC Woezik lang verder met succestrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wesley Elsing is de komende twee seizoenen de trainer van het zaterdagteam van Sportclub Woezik. Elsing is nu bezig aan zijn eerste jaar bij de vierdeklasser uit Wijchen en de samenwerking bevalt alle partijen zo goed dat gekozen is voor een verlenging van het contract met de trainer tot de zomer van 2026.

SC Woezik strijdt met SV Harskamp om de koppositie in de vierde klasse A. Met 23 punten uit tien wedstrijden staat Woezik op de tweede plaats met een achterstand van twee punten op de koploper. Bovendien was SC Woezik al 38 keer doeltreffend in tien wedstrijden, een gemiddelde van bijna vier doelpunten per wedstrijd.

20 januari hervat Elsing met zijn team de competitie met een topper in en tegen Harskamp.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |