Home Achterhoek Ulftse Boys heeft opvolger van Geerts gevonden

Ulftse Boys heeft opvolger van Geerts gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesse Rijntjes is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Ulftse Boys. Bij de vierdeklasser uit Ulft wordt de ambitieuze Rijntjes de opvolger van Wilco Geerts die naar competitiegenoot GWVV vertrekt.

Met Rijntjes heeft Ulftse Boys gekozen voor een trainer die de club goed kent: Rijntjes heeft tien jaar in het eerste elftal gespeeld en was trainer van verschillende jeugdteams van Ulftse Boys. Bovendien is Rijntjes dit seizoen trainer van het tweede elftal van de Ulftse zondagclub. Rijntjes traint verder het hoogste onder 19 elftal van DZC’68, terwijl hij in Doetinchem ook het 17-1 team onder zijn hoede heeft gehad.

 

Op de website van Ulftse Boys staat onderstaande toelichting:

Jesse Rijntjes is vanaf volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer Ulftse Boys.

De opvolger van de huidige trainer van Ulftse Boys, Wilco Geerts, is bekend.
Jesse Rijntjes is aankomend voetbalseizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van de hoofdmacht van de Ulftse voetbalclub die uitkomt in de zondag vierde klasse C.

Jesse is geen onbekende bij Ulftse Boys. Hij is de huidige trainer van het tweede elftal en heeft jarenlang verschillende jeugdteams bij Ulftse Boys getraind. Zijn ambitie om op hoger niveau te trainen werd werkelijkheid, toen hij in 2019-2020 de JO17-1 van DZC’68 mocht trainen die landelijke 4e divisie speelde. Nu traint hij bij DZC’68 al een aantal seizoenen de JO19-1 . “In de afgelopen jaren was het zeer uitdagend om tegen clubs als AFC Amsterdam, HHC Hardenberg, SV Urk, Zeeburgia en de amateurs van Volendam te spelen maar het hoogtepunt was het seizoen waarin we van de 4e divisie naar de 2e divisie promoveerden.” aldus Jesse die zeer enthousiast is over zijn ervaringen bij DZC’68.

“In het vorige en huidige seizoen mag ik ook de O23 bij DZC’68 begeleiden in de Achterhoek Cup. Dit zorgt wederom voor mooie wedstrijden, met als uitschieter de halve finale tegen DZC’68 1” vult Jesse aan.

Jesse steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken: “In mijn periode als jeugdtrainer bij Ulftse Boys heb ik JVTC (jeugdvoetbalcoach) en UEFA C behaald. Daarna kon ik via DZC’68 doorstromen naar UEFA B. Dit diploma betekent dat teams tot en met de standaard 2e klasse
getraind mogen worden. Ooit hoop ik toegelaten te worden tot UEFA A. Dit houdt in dat er op alle niveaus van het amateurvoetbal gewerkt mag worden”

“Wij zijn enthousiast over het aanstellen van Jesse”, aldus Roy Bongers voorzitter van Ulftse Boys. “Jesse is een man van de club. Zijn jeugd heeft hij doorgebracht bij Ulftse Boys en hij heeft meer dan 10 jaar bij het eerste elftal gespeeld. Daarnaast heeft hij op verschillende niveaus laten zien dat hij een kundige trainer is. Wij zijn ervan overtuigd dat Jesse de juiste opvolger voor Wilco is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |