App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Prins Bernhard verlengt met trainer

Prins Bernhard verlengt met trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van vijfdeklasser Prins Bernhard is de contractverlenging met hoofdtrainer Erwin Schouten bekendgemaakt. De 39-jarige trainer uit Voorthuizen is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer op Sportpark De Zandsteeg in Uddel.

Prins Bernhard is met achttien punten uit tien wedstrijden de winterstop ingegaan als de nummer vijf van de vijfde klasse B. Drie van de vier laatste competitiewedstrijden werden gewonnen, waardoor de club uit de Veluwe een kandidaat is voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |