App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oud-prof verlengt in Gaanderen

Oud-prof verlengt in Gaanderen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op het Spaanse trainingskamp van VVG’25 in Malaga heeft Ties Evers bekend gemaakt dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer is van VVG’25. De 32-jarige trainer uit Etten is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van VVG’25 1 en staat met de tweedeklasser op een fraaie derde plaats in de tweede klasse G. Bovendien heeft de club uit Gaanderen de laatste vier competitiewedstrijden zonder tegentreffers gewonnen en is VVG’25 de meest productieve ploeg van de competitie.

De club geeft op de clubwebsite aan dat ze in Evers de juiste man zien om het eerste team de komende jaren vooruit te helpen en spreekt dan ook de hoop uit op een meerjarige samenwerking met de voormalig prof van onder meer De Graafschap en FC Volendam.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |