Home Achterhoek Nieuwe trainer voor vv Lochuizen

Nieuwe trainer voor vv Lochuizen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Lochuizen is zondagmiddag bekend gemaakt dat Jacob Posthuma de nieuwe hoofdtrainer van de vijfdeklasser wordt. Hij wordt bij vv Lochuizen de opvolger van Peter Groot Kormelink die aangegeven had om Sportpark Nieuw Olthaar in Neede na vijf seizoenen te verlaten.

Posthuma is momenteel trainer van het onder 19 team van SJO Zwo’23, een samenwerking van de jeugdafdelingen van Hoeve Vooruit en TVO Beckum. Posthuma was in het verleden onder meer werkzaam bij EGVV, Zenderen Vooruit, Ratti-Socii, MEC, VV Langeveen en het tweede elftal van VV Ruurlo. 

VV Lochuizen staat momenteel op de dertiende en laatste positie in de vijfde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |