App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eustacia verlengt bij vv Emst

Eustacia verlengt bij vv Emst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Davy Eustacia is ook volgend seizoen trainer van Voetbalvereniging Emst, dit werd zondagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vijfdeklasser bekend gemaakt door voorzitter Sander Albertus. De 33-jarige training uit Biddinghuizen is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark ’t Hanendorp, omdat de samenwerking beide partijen uitstekend bevalt was de contractverlenging tot de zomer van 2025 slechts een kwestie van tijd.

Voetbalvereniging Emst staat met twaalf punten na negen wedstrijden op de achtste plek in de middenmoot van de vijfde klasse F.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |