Home Arnhem VV Dodewaard wil met Gaasbeek naar de vierde klasse

VV Dodewaard wil met Gaasbeek naar de vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Dodewaard heeft het contract met hoofdtrainer Jan Gaasbeek voor drie seizoenen verlengd, waardoor de 61-jarige trainer uit Veenendaal tot de zomer van 2027 bij de vijfdeklasser uit de Betuwe trainer zal zijn. De langdurige contractverlenging is onderdeel van het plan waarmee VV Dodewaard de vereniging op alle fronten naar een hoger plan wil brengen. Oud-prof Gaasbeek was eerder trainer van onder meer SKV, De Merino’s, VV Scherpenzeel en SVL.

Voorzitter Gerrit Tijssen is blij met de contractverlenging: ,,Jan is op zijn plek bij Dodewaard en wij zijn blij met hem. We zijn bij Dodewaard heel druk bezig om de hele vereniging op een hoger niveau te brengen en hebben een plan voor de lange termijn. We willen in 2026 naar de nieuwe accommodatie en willen met Jan Gaasbeek als trainer een stabiele vierdeklasser worden met af en toe uitstapjes naar de derde klasse.”

VV Dodewaard staat momenteel op de negende positie in de vijfde klasse A en hervat op 20 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen buurvereniging Uchta.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl