Home Laatste Nieuws Van den Brink blijft trainer Zwart-Wit’63

Van den Brink blijft trainer Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bert van den Brink is ook volgend seizoen trainer van Zwart-Wit’63. Op de nieuwjaarsreceptie van de derdeklasser uit Harderwijk werd zaterdagmiddag bekend dat de ervaren trainer uit Harderwijk volgend seizoen voor het tweede jaar voor de spelersgroep staat op Sportpark Parkweg.

De 50-jarige Van den Brink was in het verleden succesvol selectiespeler bij Zwart-Wit’63 en was verder onder meer werkzaam bij Stroe, BAS, Rood-Wit’58, vv Hierden (assistent-trainer) en Terschuurse Boys.

Na enkele moeizame seizoenen in de derde klasse is Zwart-Wit’63 als de nummer twee van de derde klasse C de winterstop ingegaan met een achterstand van vijf punten op lijstaanvoerder ZAC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |