Home Laatste Nieuws Jonkman blijft bij SV Hatto-Heim

Jonkman blijft bij SV Hatto-Heim

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan Peter Jonkman heeft zijn contract als trainer van SV Hatto-Heim verlengd tot de zomer van 2025, ook assistent-trainer Jeroen Kloekke blijft volgend seizoen werkzaam op Sportpark Het Achterveen. Dit werd zaterdagmiddag bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de tweedeklasser.

Jonkman uit Meppel is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdagclub in Hattem. SV Hatto-Heim is als de nummer negen van de tweede klasse H de winterstop ingegaan. Na een valse competitiestart met een 10-2 nederlaag tegen DOS Kampen wist SV Hatto-Heim zich knap te herstellen en ging de geelblauwe formatie uit de Veluwe met fraaie overwinningen op SV Epe (1-5) en AGOVV (4-1) met een goed gevoel de winterstop in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl