App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Treffers haalt per direct doelman

De Treffers haalt per direct doelman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers heeft per direct de selectie versterkt met Nick Borgman. De 27-jarige keeper maakt de overstap van competitiegenoot HHC Hardenberg waar hij tweede doelman was. De transfer werd mogelijk omdat keeper Guus Vaags (ex- De Graafschap) per direct aansluit bij HHC Hardenberg.

Nick Borgman speelde onder meer in de jeugd van PEC Zwolle en FC Groningen en kwam via VV Hoogeveen en het Duitse BSV Rehden in 2020 bij HHC Hardenberg terecht. In Groesbeek moet Borgman de concurrentie met de ijzersterke Niels Kornelis en de talentvolle Gijs Schalks aangaan.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |