Home Achterhoek Vijfde seizoen Dengerink bij SV Twello

Vijfde seizoen Dengerink bij SV Twello

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Aan de succesvolle samenwerking tussen SV Twello en trainer Harold Dengerink wordt volgend seizoen een vijfde hoofdstuk toegevoegd. De 44-jarige trainer uit Apeldoorn heeft zijn contract op Sportpark Zuiderlaan verlengd tot de zomer van 2025. Dengerink begon in 2020 in Twello en werd in 2022 glorieus kampioen van de vierde klasse met SV Twello. Zowel vorig seizoen als dit seizoen doet de zaterdagclub uit Twello in de bovenste regionen van de derde klasse mee, momenteel is SV Twello de nummer drie van de derde klasse A.

Dengerink was in het verleden werkzaam bij Sportclub Westervoort, Alexandria en Victoria Boys en is momenteel assistent-trainer bij Go Ahead Eagles onder 21. Volgend seizoen hoopt de bevlogen en sympathieke oud-prof zijn TC-1 diploma te halen waardoor hij ook clubs in de divisies en eerste klasse kan trainen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |