App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sprinkhanen haalt trainer van concurrent

Sprinkhanen haalt trainer van concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

André Evers wordt de nieuwe trainer van Sprinkhanen. Bij de vierdeklasser uit Nieuw-Dijk wordt Evers de opvolger van Ico Bod die Sportpark De Meikamer na vier seizoenen zal verlaten. Evers uit Drempt is nu bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van SV Basteom, concurrent van Sprinkhanen in de strijd tegen degradatie naar de vijfde klasse.

Begin december troffen Basteom en Sprinkhanen elkaar in Steenderen en won de nieuwe club van Evers met 1-2 van zijn huidige club. Op 5 mei wordt de tweede onderlinge ontmoeting gespeeld. In de vierde klasse C staat Basteom op de tiende positie net boven de streep. Het als dertiende geklasseerde Sprinkhanen is hekkensluiter, maar heeft nog een inhaalwedstrijd voor de boeg.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |