Home Achterhoek RKZVC heeft nieuwe trainer gevonden

RKZVC heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eric van Zutphen is volgend seizoen de nieuwe trainer van RKZVC. Bij de eersteklasser uit Zieuwent wordt Van Zutphen de opvolger van Arjen Nijman die begin november aangaf na ruim twee seizoenen Sportpark De Greune Weide te verlaten.

Voorzitter René Doppen van de technische commissie van RKZVC is blij met zijn nieuwe trainer: ,,Wij hebben hele positieve gesprekken gehad met Eric, waarbij ook een delegatie van de spelersraad betrokken was. Eric is een ervaren trainer uit de regio die perfect in ons plaatje past. Nadat wij onze advertentie met de vacature geplaatst hadden, waren er meerdere reacties maar uiteindelijk hebben wij zelf contact opgenomen met Eric.”

Van Zutphen was in het verleden onder meer werkzaam bij Avanti Wilskracht, WVC, FC Winterswijk, Vroomshoopse Boys en Tubantia. In november werd de samenwerking tussen tweedeklasser DCS en Van Zutphen per direct ontbonden.

RKZVC is momenteel op trainingskamp in Spanje en zal in de tweede competitiehelft een tweede opeenvolgende degradatie moeten voorkomen. Met acht punten uit elf wedstrijden staat RKZVC momenteel op de nacompetitieplek elf in de eerste klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |