Home Arnhem DFS moet op zoek naar nieuwe trainer

DFS moet op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jan Gaasbeek vertrekt aan het einde van dit seizoen als interim-trainer van SV DFS. De ervaren trainer uit Veenendaal heeft het bestuur van de derdeklasser uit Opheusden laten weten zijn contract aan het einde van het seizoen niet te willen verlengen. Gaasbeek begon in oktober op Sportpark ’t Heerenland nadat Marcel Omvlee per direct gestopt was als trainer. Vorig seizoen werd DFS onder Omvlee kampioen van de vierde klasse.

De vertrekkende Gaasbeek was in het verleden onder meer trainer van VRC, Blauw Geel’55, Jonathan, Scherpenzeel, SVL en Roda’46. Nu strijdt hij met DFS voor handhaving in de derde klasse B, DFS is op nacompetitiepositie tien van de derde klasse B de winterstop ingegaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |