App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van der Hoek en GVA verlengen samenwerking

Van der Hoek en GVA verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Roy van der Hoek is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van derdeklasser GVA meldt De Gelderlander. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Vijzel in Doornenburg en de samenwerking bevalt beide partijen zodanig goed dat er een contractverlenging tot de zomer van 2025 is overeengekomen. Van der Hoek maakte afgelopen zomer de overstap van competitiegenoot Eldenia naar GVA.

Met zeven punten uit negen wedstrijden staat GVA op de dertiende en voorlaatste positie in de derde klasse C. Wel heeft GVA nog twee inhaalwedstrijden op het programma staan. Woensdagavond 17 januari wordt in Doornenburg het zespuntenduel tegen RKTVC gespeeld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |