App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DTS Ede winnaar Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi

DTS Ede winnaar Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DTS Ede is donderdagavond winnaar geworden van het Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi. In de finale in de goed gevulde Van der Knaaphal won de eersteklasser uit Ede met 3-0 van de verrassende finalist Otterlo door doelpunten na rust van topscorer Thom Stunnenberg en Bilal Tmin. Otterlo speelde in de tweede helft door twee gele kaarten en een rode kaart veelvuldig met een man minder.

In de eerste halve finale won DTS Ede het prestigieuze treffen tegen competitiegenoot Bennekom al met 4-1. Na een 1-0 ruststand dankzij een goal van Bilal Tmim werd het via Thom Stunnenberg en Youssef el Hammouchi 3-0 voordat Zakarya Maow tegen wist te scoren. Stunnenberg bepaalde de eindstand op 4-1.

Otterlo versloeg in de andere halve finale toch wel verrassend Lunteren met 2-1. Voor de derdeklasser uit Otterlo was Alvin Broekhuizen voor rust trefzeker en scoorde Sam Hazeleger in het tweede deel. Lunteren kwam niet verder dan de aansluitingstreffer van Jacky Groeneveld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |