Home Arnhem Arnold Brehler nog twee seizoenen trainer DTS Ede

Arnold Brehler nog twee seizoenen trainer DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Arnold Brehler heeft zijn contract met eersteklasser DTS Ede verlengd tot de zomer van 2026. De 55-jarige trainer is bezig aan vierde seizoen op Sportpark Inschoten en met de tweejarige contractverlenging kiezen club en trainer voor continuïteit.

In zijn eerste twee volledige seizoenen in Ede eindigde Brehler met DTS Ede op nacompetitieposities vier en drie, de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie leverde echter geen succes op. Momenteel staat DTS Ede op de vierde plaats in de eerste klasse G.

Brehler was in het verleden onder meer trainer van Redichem, De Bataven, Juliana’31 en Bennekom.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl