Home Laatste Nieuws Aanvaller uit Harderwijk nu al weg bij SV Spakenburg

Aanvaller uit Harderwijk nu al weg bij SV Spakenburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maurice de Ruiter is per direct vertrokken bij SV Spakenburg. De 32-jarige aanvaller uit Harderwijk liet zijn contract bij de koploper uit de Tweede divisie ontbinden omdat het voetballen op topniveau lastig te combineren is met werk en privé. Bovendien was De Ruiter niet verzekerd van speeltijd.

De Ruiter maakte in het verleden onder meer furore bij Zwart Wit’63, DVS’33 en Sparta Nijkerk en kwam ook uit voor Go Ahead Eagles en IJsselmeervogels.

 

Op de website van SV Spakenburg staat onderstaande toelichting:

Door de combinatie van drukke werkzaamheden met zijn eigen bedrijf en de verplichte reis vier keer in de week naar Spakenburg had Maurice weinig tijd voor zijn jonge gezin. Daarnaast werd de kans op speeltijd steeds minder, daarom hebben de Technische Commissie en Maurice besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

Maurice verscheen in zijn blauwe periode in 38 wedstrijden binnen de lijnen en was daarin goed voor vier goals en drie assists. Vorig seizoen kwam Maurice van Sparta Nijkerk naar onze club, helaas heeft de linksbenige technicus de verwachtingen niet geheel waar kunnen maken.

Wij danken Maurice en zijn wekelijks aanwezige familie voor de samenwerking en wensen hem veel succes in de nabije toekomst!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |