Home Laatste Nieuws Winterstopdeal: rest van het seizoen goede sportdrank

Winterstopdeal: rest van het seizoen goede sportdrank

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mooie kortingen, geen omkijken naar bestellen, altijd voorraad op de club. Faciliteer spelers met professionele sportdrank zoals profclubs!

Kevin Hofland, oud-profvoetballer bij o.a. PSV, Feyenoord en Wolfsburg, herkent dit onderbelichte onderwerp: “Buiten het trainen speelt voeding een grote rol want uit voeding haal je de brandstof om te kunnen presteren.”

Juist het amateurvoetbal is gebaat bij goede producten
Na zijn voetbalcarrière is Kevin actief in het trainersvak waar hij meerdere clubs onder zijn hoede heeft gehad en veel interesse heeft in mogelijkheden om de prestaties van de spelers te optimaliseren, zeker ook in de amateurwereld (zoals SV Meerssen en Groen Ster, 3e divisie). Kevin Hofland: “Als trainer zijnde wil je de speler(s) of speelster(s) fit hebben en blessurevrij. Dit is voor mij als trainer ook de reden om te kiezen voor de juiste aanvullende producten! Het liefst werk ik met producten die voor, tijdens en na de wedstrijd gebruikt kunnen worden.”

Voordelen:
– Mooie kortingen;
– Geen omkijken naar bestellen, altijd voorraad op de club;
– Faciliteer spelers met professionele producten zoals BVO’s;
– Maak gebruik van extra service voor overige teams, kantine of toernooien;
– SupQ clubdag met tips voor technische staf door professionals en oud-internationals;
– Pakketten op maat;
– Bidons en bidonkratten;
– Vanaf 19,99 euro per maand (voor 2e seizoenshelft).

De hele seizoenshelft professionele sportdrank voor jouw team!
Ervaar het verschil en pakt de deal van SupQ Nutrition voor slechts 119,95 waarmee jouw team de hele seizoenshelft voorzien is! Of kies het abonnement van 19,99 per maand en de technische staf wordt automatisch voorzien van voorraad. Nooit zonder, altijd aanwezig en een meerwaarde voor elke speler in de selectie!

Meer informatie inclusief alle voordelenVoetbalteams SupQ Nutrition – SupQ Nutrition

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |