App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lunteren verrast met trainer van naam

Lunteren verrast met trainer van naam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Ted Walker

Lodewijk de Kruif wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Lunteren. De 54-jarige De Kruif was de eerste keuze voor de tweedeklasser uit Lunteren nadat in november bekend werd gemaakt dat het contract met trainer Martin Speelziek niet verlengd werd. Met De Kruif kiest Lunteren voor een ervaren trainer die communicatief en tactisch ijzersterk is en de club bovendien ook kent.

De Kruif voetbalde niet alleen voor FC Wageningen, TOP OSS, Beerschot, Spakenburg, DVS’33 en FC Kleven maar ook bij Lunteren. Daarna was de inwoner van Lunteren onder meer werkzaam als trainer in de jeugdopleiding van NEC, bondscoach van Bangladesh en trainer van Duno, UDI’19 en AWC. Bij de Derde divisieclub uit Wijchen is De Kruif nu bezig aan zijn eerste en laatste seizoen.

Na een wisselvallige eerste competitiehelft is Lunteren als de nummer negen van de westelijke tweede klasse B de winterstop ingegaan. De technische commissie onder leiding van Rick Degenaar heeft al met een behoorlijk deel van de huidige spelersgroep de samenwerking verlengd voor het seizoen 2024/25.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |