Home Laatste Nieuws Ervaren middenvelder vertrekt uit Nijkerk

Ervaren middenvelder vertrekt uit Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Thomas Reynaers vertrekt na dit seizoen bij Sparta Nijkerk. De 31-jarige multifunctionele middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark De Ebbenhorst en heeft de technische commissie van Sparta Nijkerk laten weten dat hij op zoek gaat naar een andere club. 

Vanwege een verhuizing van Reynaers kon Sparta Nijkerk in 2022 verrassen met de komst van de begeerde middenvelder. Na een periode in de jeugdopleiding van Feyenoord en Hercules was Reynaers tot 2022 vijf jaar lang een belangrijke kracht op het middenveld van Tweede divisieclub Noordwijk.

Het als zesde geklasseerde Sparta Nijkerk hervat op 13 januari de Derde divisie A met een thuiswedstrijd tegen titelfavoriet IJsselmeervogels.

Op de website van Sparta Nijkerk staat onderstaande toelichting:

Thomas heeft ons laten weten dat hij op zoek gaat naar een andere club. De 31-jarige multifunctionele middenvelder is niet ingegaan op een voorstel om zijn aflopende contract te verlengen.

Thomas kwam vorig seizoen over van Noordwijk. Op het veld is Thomas afgelopen seizoenen nog niet zo bepalend geweest zoals door hem zelf gewenst. Maar met zijn drive, instelling en kijk op het voetbal hebben we gezien dat hij ons wel geholpen heeft om naar een hoger niveau te groeien.

We wensen Thomas dan ook het allerbeste en hopen dat we dit seizoen samen prachtig mogen afsluiten.

Vrijwel alle spelersgesprekken met de bestaande selectiespelers hebben nu plaatsgevonden. Inmiddels hebben we al 17 spelers vastgelegd voor het aankomende seizoen.

Namens de TC,
Arjen Ruitenbeek

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 4 januari 2024 - 10:55

Jammer vind hem wel passen bij sparta

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |