App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ZZC’20 nog steeds op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

ZZC’20 nog steeds op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Zelhemse  fusieclub ZZC’20 is nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Bij ZZC’20 staat de ervaren trainer Henry Golstein dit seizoen voor het laatste jaar voor de spelersgroep op Sportpark De Pluimerskamp.

Na de fusie tussen vv Zelhem en zsv Zelos speelt ZZC’20 dit seizoen voor het eerst met één selectieteam, de hoofdmacht komt uit in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. Hoewel de commissie Voetbalzaken van ZZC’20 begin 2023 al op zoek was naar een nieuwe trainer voor het huidige seizoen, werd op verzoek van het overgrote deel van de staf en de spelersgroep toch besloten om de samenwerking met Henry Golstein te verlengen tot de zomer van 2024.

Nu is ZZC’20 op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 24/25. Omdat de eerste ronde naar een geschikte opvolger van Golstein nog niet tot de aanstelling van een nieuwe trainer heeft geleid, is ZZC’20 de tweede ronde van de zoektocht gestart.  Geïnteresseerden kunnen zich bij Niek Groot Nibbelink (06-16862287) melden voor meer informatie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |