App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tussenbalans SV Loo: Thuis beter dan uit

Tussenbalans SV Loo: Thuis beter dan uit

Vijfde klasse D (zondag)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In Het Duivens Nieuwsblad verscheen onderstaande tussenbalans over SV Loo:

Na vier seizoenen in de vierde klasse verloopt de terugkeer van SV Loo in de vijfde klasse gematigd positief. Het jeugdige en hechte team bleef onder leiding van de nieuwe trainer Pim Scholten grotendeels bij elkaar en gaat als de nummer drie van de vijfde klasse D de winterstop in. Na een vliegende start met vijftien goals en zeven punten in de eerste drie wedstrijden verloor Loo in de uitwedstrijden tegen RKPSC, SDZZ en sv Loil dure punten waardoor het kampioenschap in ieder geval voorlopig uit beeld is. Op het eigen Sportpark Immerloo presteert Loo met de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden uitstekend en een plek in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse lijkt een even duidelijke als realistische doelstelling.

Bij de doelpuntenproductie van SV Loo valt op dat aanvaller Tom van Slobbe met tien doelpunten topscorer van de Liemers is en ook de vele goals van de sterke middenvelder Stijn Goris en de aanvallende back Mees Vermeulen zijn het vermelden waard. In vergelijking met de concurrenten SV Nijmegen, sv Loil, en vv Montferland is het hoge aantal tegentreffers (17) van de dorpsclub opmerkelijk. Loo hervat op zondag 28 januari de competitie met een inhaalwedstrijd thuis tegen koploper en titelfavoriet SV Nijmegen.

Doelpuntenmakers SV Loo: Tom van Slobbe 10, Stijn Goris 7, Bram Vermeulen 5, Pepijn Arntz 2, Ruben van den Berg 1, Ron Berentsen 1, Luc Kampschreur 1, Jens Meuleman 1 en Robin van Oijen 1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |