App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Doesburg gaat op zoek naar een nieuwe trainer

SC Doesburg gaat op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Rick Bosch stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer bij Sportclub Doesburg. Na overleg tussen trainer, spelersgroep en bestuur werd duidelijk dat de vierdeklasser uit Doesburg voor seizoen 24/25 op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer van buiten de club. SC Doesburg en Rick Bosch gaan nog met elkaar in gesprek om te kijken in welke functie de 46-jarige trainer voor de club behouden kan blijven.

Nadat Edwin Grotenhuis in december 2022 per direct vertrok als trainer bij SC Doesburg werd assistent-trainer Rick Bosch naar voren geschoven om het seizoen af te maken. De samenwerking met de clubman beviel dusdanig goed dat al snel besloten werd dat Rick Bosch ook dit seizoen hoofdtrainer op Sportpark Oranjesingel zou blijven.

SC Doesburg staat momenteel op de vijfde positie in de vierde klasse C.

 

Op de website van SC Doesburg staat onderstaande toelichting:

Rick Bosch stopt aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer

In overleg met trainer, bestuur en spelersgroep is besloten om voor het nieuwe seizoen 2024-2025 op zoek te gaan naar een trainer van buiten de club.

In de periode waarin Rick het heeft overgenomen was het erg hectisch en er meer behoefte aan een bekend gezicht. Wanneer we kijken na de huidige situatie is het goed dat er een nieuw gezicht komt voor de groep.

Daarnaast ervaart Rick dagelijks nog hinder van de ziekte periode in 2021 waarvan hij niet 100% zal herstellen.
Om de taak als hoofdtrainer goed te kunnen uitvoeren heb je deze 100% energie wel nodig. We gaan in overleg met Rick kijken wat zijn nieuwe rol wordt binnen de club. 

Maar we hebben eerst nog een half seizoen te gaan die Rick met het zelfde enthousiasme en energie in zal gaan. Met als doel om met de groep een zo hoog mogelijk klassering neer te zetten door verzorgt en aanvallend voetbal te spelen.

Bestuur sc. Doesburg

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |