App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lange spits vertrekt bij SDC Putten

Lange spits vertrekt bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesse Schuin vertrekt na dit seizoen bij eersteklasser SDC Putten. De lange centrumspits is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Putter Eng en werd in 2022 door SDC Putten overgenomen van SV Houten. In zijn eerste seizoen was Schuin veelvuldig trefzeker, dit seizoen is de aanvaller zijn basisplaats kwijt geraakt. Schuin keert volgend seizoen weer terug naar tweedeklasser SV Houten.

Vlak voor de jaarwisseling werd bekend dat doelman Thodorie Velanas ook volgend seizoen bij SDC Putten speelt. De technische commissie van SDC Putten heeft inmiddels alle selectiespelers van de nummer drie van de eerste klasse G gesproken en komt binnenkort met een update.

Op de website van SDC Putten staat onderstaande toelichting:

De TC heeft inmiddels met alle selectiespelers gesprekken gevoerd over volgend seizoen. Dit heeft ertoe geleid dat een groot aantal spelers heeft bijgetekend. Hiermee is een goede basis gelegd voor volgend seizoen. Binnenkort volgt meer nieuws!

Jesse heeft echter aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen en teruggaat naar zijn vorige club SV Houten. Dit vanwege het feit dat hij te weinig speelminuten maakt.

Wij respecteren zijn keuze en willen Jesse bedanken voor zijn inzet en niet in de laatste plaats voor zijn goals. Jesse heeft aangegeven dat hij de tweede helft van het seizoen nog wil “knallen” en vol wil gaan voor het kampioenschap. That’s the spirit, Jesse!

TC SDC Putten

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |