Home Arnhem Aanvaller keert per direct terug bij Duno

Aanvaller keert per direct terug bij Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Cedric Badjeck keert per direct terug bij Duno. De 28-jarige aanvaller maakt de overstap uit Zweden waar hij voor het laatst bij KSF Prespa Birlik op het derde nationale niveau actief was. Na Sherwin Grot en Marco Kooijmans is Badjeck de derde winteraanwinst van de Doorwerthse eersteklasser.

Na een periode in het betaald voetbal bij FC Utrecht en Excelsior met twaalf wedstrijden in de Eredivisie en een debuut op 17-jarige leeftijd speelde Badjeck nog bij De Treffers en DFS. De veelzijdige aanvaller maakte in 2020 voor de eerste keer de overstap naar Duno. Na een Zweeds avontuur kiest Badjeck voor zijn maatschappelijke carrière.

De in Arnhem woonachtige Badjeck is blij met zijn nieuwe club: ,,Voor de winterstop heb ik Duno van koploper csv Apeldoorn zien winnen, er zit veel potentie in het team. Ik ben hongerig en ga er alles aan doen om het team naar een hoger niveau te tillen.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |