App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Germania heeft nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden

Germania heeft nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Willie Willems keert volgend seizoen terug als trainer van Germania. De ervaren trainer uit Groesbeek was tussen 2010 en 2014 al eerder trainer op Sportpark Noord. Willems is momenteel trainer van SC Millingen, concurrent van Germania in de titelstrijd van de vierde klasse D.

Germania is nog wel op zoek naar een trainer voor de rest van dit seizoen nadat Queens onlangs met onmiddellijke ingang vertrok als trainer omdat zijn contract niet werd verlengd.

 

Germania heeft onderstaande toelichting geplaatst:

Willie Willems keert terug op ‘Noord’

Na tien jaar keert Willie Willems weer terug bij Germania. De huidige trainer van SC Millingen en het bestuur van Germania zijn afgelopen week een éénjarig contract overeengekomen voor het seizoen 2024-2025.

Willie Willems was in de periode 2010 – 2014 al vier jaar trainer bij de toenmalige eersteklasser. In elk seizoen wist Germania destijds de nacompetitie te bereiken. In het laatste seizoen van Willems wist men de finale te winnen en zodoende te promoveren naar de hoofdklasse.

De 62-jarige coach was als trainer eerder actief o.a. bij De Treffers, Gemert, JVC ’31 en assistent-trainer bij De Treffers.

Het spreekt voor zich dat zowel het bestuur als de TC zeer verheugd is met de komst van Willems.

Germania is nog wel op zoek naar een trainer die het huidige seizoen kan afmaken. Dit i.v.m. het opstappen van trainer Henny Queens.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |