App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Apeldoorns zaalvoetbal: Groen Wit’62 verrassende winnaar

Apeldoorns zaalvoetbal: Groen Wit’62 verrassende winnaar

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Groen Wit’62 is de verrassende winnaar geworden van de Columbia Veeneman Zaalvoetbaldriedaagse. In de spectaculaire finale was derdeklasser Groen Wit’62 na een strafschoppenserie te sterk voor eersteklasser WSV.

WSV leek op weg naar de toernooiwinst toen het in de finale op een 2-0 voorsprong kwam. Groen Wit’62 toonde echter veerkracht en kwam niet alleen op gelijk hoogte, maar scoorde twee minuten voor tijd zelfs de 3-2. In een slotoffensief wist WSV echter vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren. In de noodzakelijke strafschoppenserie was er met twee gestopte strafschoppen en een benutte penalty een hoofdrol voor Groen Wit’62 doelman Joep Vink en werd het 2-0 voor Groen Wit’62.

In de kruisfinale had Groen Wit’62 met 1-0 van Robur et Velocitas gewonnen en was WSV met 3-1 te sterk voor csv Apeldoorn. Door een 4-2 zege op Robur et Velocitas werd csv Apeldoorn wel derde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |