App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Rietmolen heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

VV Rietmolen heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennie ten Bruin is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Rietmolen. Bij de vijfdeklasser uit Rietmolen wordt Ten Bruin de opvolger van Bert van Losser. Een kleine twee weken geleden werd bekend dat Van Lossen vanwege veranderde werkomstandigheden na een seizoen al zal vertrekken van Sportpark De Wieken.

Met Dennie ten Bruin heeft vv Rietmolen gekozen voor een opvolger uit eigen gelederen. Momenteel is de ambitieuze Ten Bruin de trainer van het onder 19 team van Rietmolen en samenwerkingspartner vv Lochuizen. Het wordt de eerste keer dat Ten Bruin als hoofdtrainer aan de gang gaat.

Met dertien punten uit de eerste tien wedstrijden staat VV Rietmolen op de achtste positie in de middenmoot van de vijfde klasse B.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |