Home Achterhoek Jillert Krikke opvolger van Gerritsen bij VVO

Jillert Krikke opvolger van Gerritsen bij VVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jillert Krikke wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VVO. Bij de derdeklasser uit Velp wordt Krikke de opvolger van Peter Gerritsen die Sportpark De Pinkenberg na vier seizoenen zal verlaten.

Voor Jillert Krikke is VVO zijn eerste club als hoofdtrainer. Als voetballer sloot de makkelijk scorende Krikke zijn carrière bij VVO af waarna hij assistent van Maik Angenent bij Concordia Wehl en RKHVV was. Momenteel is Krikke ook assistent-trainer bij RKHVV.

Op de Facebook-pagina van zijn nieuwe club laat Krikke weten blij te zijn met de kans: “Het is tijd om op eigen benen te staan als hoofdtrainer, fijn dat ik dat bij VVO ga doen. Ik heb er zin om in het nieuwe seizoen mijn visie en ideeën over voetbal met het team en staf te delen”.

VVO staat momenteel op de twaalfde positie in de onderste regionen van de derde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl