App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zesde seizoen voor Zweers bij Zuid Arnhem

Zesde seizoen voor Zweers bij Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Giovanni Zweers is ook volgend seizoen hoofdtrainer van ASV Zuid Arnhem. De 49-jarige trainer uit Arnhem begon in 2019 op Sportpark Drielse Dijk en zal dus volgend seizoen voor het zesde jaar de hoofdmacht van de Arnhemse vijfdeklasser gaan trainen. Zweers was voorheen onder meer trainer van SC Doesburg, Dierensche Boys, VVO en SC Veluwezoom.

ASV Zuid Arnhem is als winnaar van de eerste periodetitel van de vijfde klasse B al verzekerd van een plek in de nacompetitie. Doordat de laatste twee wedstrijden voor de winterstop verloren gingen, staat Zuid Arnhem met achttien punten uit negen wedstrijden op de vijfde plek. Wel heeft de selectie van Zweers nog twee inhaalwedstrijden tegoed. 20 januari hervat Zuid Arnhem de competitie met een thuiswedstrijd tegen Prins Bernhard.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |