App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood Wit heeft ook nieuwe trainer volgend seizoen gevonden

Rood Wit heeft ook nieuwe trainer volgend seizoen gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Bron: Roodwitgroesbeek.nl

Dinand van Haaren wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vierdeklasser Rood Wit. De 53-jarige trainer uit Nijmegen is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij competitiegenoot RODA’28 en gaf in Winssen vorige week aan na dit seizoen te vertrekken en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Van Haaren was in het verleden ook trainer van SV Blauw Wit, Trekvogels en VV SIOL.

Het waren drukke tijden voor de technische commissie van Rood Wit. Nadat de vierdeklasser uit Groesbeek eerder met onmiddellijke ingang afscheid had genomen van trainer Frank Koch, werd zondag Rutger Schuijffel al aangesteld als trainer voor de rest van dit seizoen. Hij moet Rood Wit in de vierde klasse houden, momenteel is Rood Wit met vijf punten uit zeven wedstrijden hekkensluiter van de vierde klasse D. Maar Schuijffel heeft nog zeventien competitiewedstrijden om met Rood Wit punten te sprokkelen om naar minimaal de tiende plaats te stijgen. In de strijd om handhaving in de vierde klasse D is RODA’28 van Dinand van Haaren een van de concurrenten.

 

Op de website van Rood Wit staat onderstaand bericht:

Dinand van Haaren nieuwe trainer Rood Wit

Rood Wit heeft in Dinand van Haaren een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2024-2025, hij zal interim trainer Rutger Schuijffel aan het einde van het seizoen opvolgen. De 53-jarige Nijmegenaar is momenteel trainer van competitiegenoot Roda’28 uit Winssen. Als trainer was Dinand van Haaren eerder actief bij Blauw-Wit, Trekvogels en Siol.

Volgens de Technische Commissie past Dinand van Haaren qua ambities en uitstraling goed bij de club en zijn dan ook blij om net voor het nieuwe jaar deze ervaren trainer te hebben kunnen vastleggen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |