App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van den Top ook volgend seizoen trainer SDS’55

Van den Top ook volgend seizoen trainer SDS’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten van den Top is ook volgend seizoen hoofdtrainer van vierdeklasser SDS’55 meldt Ede Stad. De 42-jarige trainer begon deze zomer in Wekerom als opvolger van Gerwin Dekker en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend waardoor gekozen is voor een contractverlenging op Sportpark de Beek tot en met seizoen 2024/25.

Voor Van den Top is SDS’55 zijn eerste club als hoofdtrainer, de Barnevelder speelde lang in het eerste team van SDS’55 en was daarna jeugdtrainer bij SDS’55 en Lunteren. SDS’55 staat momenteel met 17 punten uit 10 wedstrijden op de zesde plaats in de middenmoot van de vierde klasse A. Gezien de beperkte verschillen in de competitie en de pittige degradatieregeling kan het na de winterstop nog alle kanten op voor SDS’55. Opvallend is dat 12 van de behaalde 17 punten buiten Wekerom werden veroverd.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |