App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Bredevoort heeft nieuwe trainer gevonden

SV Bredevoort heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportvereniging Bredevoort heeft met Stefan Wolterink een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen gevonden. Bij de vijfdeklasser uit de Achterhoek wordt Wolterink de opvolger van Ronald Heynen die Sportpark ’t Broock na vijf seizoenen verlaat.

Voor Stefan Wolterink wordt SV Bredevoort zijn eerste club als hoofdtrainer. De 42-jarige trainer uit Vragender was de afgelopen seizoenen actief als trainer van het tweede team van competitiegenoot KSV Vragender.

SV Bredevoort staat op dit moment met zeven punten uit acht wedstrijden op de elfde positie in de vijfde klasse B.

 

Op de website van SV Bredevoort staat onderstaand berichtL

Stefan Wolterink nieuwe trainer SV Bredevoort

Het bestuur heeft net voor de kerst een overeenkomst weten te sluiten met Stefan Wolterink voor het komende seizoen. De 42-jarige oefenmeester uit Vragender gaat daarmee voor het eerst aan de slag met een eerste team, nadat hij de laatste jaren al diverse jeugdteams en 2e teams heeft getraind. SV Bredevoort en Wolterink kijken uit naar de samenwerking.
Bij Bredevoort zijn al vaker trainers aan de slag gegaan die voor het eerst een hoogste team onder hun hoede kregen: “wij zien daarin kansen voor zowel de jeugdige spelers als voor de relatief jonge trainer” aldus een bestuurslid van SV Bredevoort.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |