App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spits keert terug bij VV Lunteren

Spits keert terug bij VV Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Thom Rijnders speelt volgend seizoen weer bij VV Lunteren. De 27-jarige spits uit Lunteren verwisselde dit seizoen tweedeklasser Lunteren voor derdeklasser SV Otterlo maar keert na een seizoen weer terug op Sportpark De Wormshoef. Rijnders is na Yanoah Luttikhuisen (DTS Ede) en Thimo Vink (SDV Barneveld) de derde aanwinst van VV Lunteren voor het nieuwe seizoen.

Vanwege weinig speeltijd in de hoofdmacht bij Lunteren stond Rijnders eind 2022 open voor de overstap naar SV Otterlo. Nadat de aanvaller zijn beslissing had gemaakt, kreeg hij toch nog de nodige speelminuten bij Lunteren. Rijnders besloot toch naar Otterlo te vertrekken en heeft bij de derdeklasser inmiddels al acht keer gescoord. Nadat VV Lunteren de afgelopen periode interesse toonde, kiest Rijnders nu om in seizoen 2024/25 terug te keren naar zijn Lunteren.

Lunteren staat momenteel op de negende positie in de westelijke tweede klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |