Home Laatste Nieuws Weer een nieuwe trainer voor VV Batavia

Weer een nieuwe trainer voor VV Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rick van Eijk maakt het seizoen af als hoofdtrainer van VV Batavia. Van Eijk wordt per direct de opvolger van Pepijn Nelissen die in goed overleg met het bestuur van de vierdeklasser uit Batenburg stopt bij Batavia, dit vanwege een combinatie van veranderde werkomstandigheden en drukke nevenactiviteiten. Pepijn Nelissen verving halverwege oktober zijn vader Niek Nelissen als hoofdtrainer van Batavia, waardoor Van Eijk al de derde trainer van dit seizoen van de hoofdmacht van Batavia is.

Van Eijk is als speler van het eerste elftal al bekend met de huidige spelersgroep en is erg gedreven zich als trainer verder te ontwikkelen. Na het kampioenschap van vorig seizoen staat VV Batavia nu op de tiende positie van de vierde klasse D. Uit de laatste vier duels haalde Batavia negen punten.

Op de website van VV Batavia staat onderstaande toelichting:

In goed overleg met Pepijn Nelissen en het bestuur van VV Batavia is de samenwerking met Pepijn beëindigd.
In verband met een nieuwe baan als marketing strateeg bij een arbeidsmarktcommunicatiebureau en zijn nevenactiviteiten, was het voor Pepijn niet meer mogelijk om dit te combineren met het trainerschap.
Pepijn is met de ‘jo 15-1’ bij Quick Nijmegen kampioen geworden en gaat hierdoor met de jeugd op landelijk niveau voetballen, wat veel tijd vergt.
VV Batavia heeft hier alle begrip voor en wenst Pepijn dan ook veel succes in zijn verdere loopbaan en is dankt hem voor zijn inzet bij VV Batavia.

Omdat VV Batavia hierdoor genoodzaakt was een nieuwe trainer aan te stellen, is besloten dat Rick van Eijk het trainerschap overneemt.
Rick van Eijk speelde al in het eerste elftal van VV Batavia, en heeft na een aantal goede gesprekken besloten zich verder te ontwikkelen als trainer.
Het bestuur van VV Batavia is zeer content met deze aanstelling. Rick is enorm gedreven en al bekend met de huidige spelersgroep.
Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om ook na het huidige seizoen, samen verder te gaan.

Wij wensen Rick dan ook heel veel succes als coach bij VV Batavia.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |